8. závod BP 2021 – Klajdovka, sprint – pokyny – AKTUALIZACE

Tento týden od úterý 5.10. do neděle 10.10. se uskuteční pravděpodobně poslední letošní závod Brněnského poháru, pořádá Polka a jede se sprint s centrem na Velké Klajdovce.
Hlavním závodním dnem je úterý, kdy startuje se mezi 15:00 a 17:30hod, jinak kdykoliv dle vlastního uvážení. Jede se opět s aplikací UsynligO – co to je a jak se ovládá, se případně dočtete v návodu pod odkazy níže v článku. Připraveny jsou tradičně tratě tratě Normálka, Zkrácená a Mládež. Mapy jsou ke stažení na webu v tabulce závodů, nebo rovnou zde: mapa Mládež, mapa Zkrácená, mapa Normálka, mapy si tisknete sami.
Mapa je aktualizovaný Růženin Lom ’17 v klíči pro MTBO. Terén: velmi hustá síť cest, singlíků a známých, i díky koronaturistům nově vyšlapaných pěšinek dobře sjízdných i za mokra. Na některých postupech vyšší počet padlých stromů, takže kdo ještě nejel na koni Velkou pardubickou může se dostatečně roztrénovat zde alespoň na kole 😉 Kochací účastníci si přijdou také na pěkná panorámata.
Čtěte důkladně AKTUALIZOVANÉ Pokyny k závodu.
Kdo neví, co je UsynligO čte Jašíkův rychlonávod Příručka BPMTBO by Usynligo, případně podrobné pokyny k používání UsynligO.
Dodržujte aktuálně platná vládní nařízení a jeďte, jako vždycky, vostře, ale vopatrně!


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *