Jarní část BP 2020 proběhne na UsynligO

Na základě vesměs pozitivních ohlasů z intenzivního testování aplikace v rámci právě skončeného Easter MTBO Cupu jsme se rozhodli, že jarní část BP proběhne za využití aplikace UsynligO.
V souladu s platnými omezeními, nebudou závody koncentrovány do jediného odpoledne, jak je za normálních okolností zvykem, ale bude je možno absolvovat kdykoliv vždy od úterního rána do neděle večer v daném týdnu s tím, že na začátku následujícího týdne budou vydány výsledky. K dispozici budou standardně tři tratě Normálka, Zkrácená a Mládež. První čtyři závody již mají své pořadatele – viz aktualizovaný kalendář pod odkazem „Závody 2020“, začínáme již příští týden v úterý na Vranově v režii Kinga.

U některých starších telefonů s Androidem se při testování ukázal problém s přesností GPS, proto je potřeba v takových případech zvýšit v nastavení aplikace rádius v okolí kontroly a parametry minimální citlivosti GPS. Někteří z vás zase bojovali se správným nastavením telefonu – zcela zásadní, pro úspěšné fungování aplikace je, aby bylo v telefonu povoleno fungování GPS a sledování polohy pro aplikaci UsynligO VŽDY, tedy i při zamčené obrazovce a byl DEAKTIVOVÁN jakýkoliv úsporný režim telefonu, či baterie.
Přečtěte si důkladně aktualizované pokyny k UsynligO a ujistěte se, že máte telefon správně nastaven.

Jednotlivé závody budou publikovány v aplikaci vždy nejpozději v pondělí před daným závodem pod označením X. Brněnský pohár MTBO 2020 (kde X. značí pořadové číslo závodu dle kalendáře). Mapu si stáhnete z aplikace, vytisknete a dále je to na vás. Z podstaty věci budete mít tentokrát mapy k dispozici již před závodem, takže hrajte fér a zbytečně to nestudujte :-)…

Kdo neví jak na to, přečte si předchozí článek plus „Pokyny“ pod odkazem výše v článku a budete-li mít jakékoliv dotazy, tak dejte vědět.

Užijte si to a buďte nad věcí, přece jen je to technika, tak se může stát, že to občas zahapruje :-)…


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *