4. závod BP 2020 – Holedná – výsledky, postupy

Čtvrtým závod uspořádala Adéla na Holedné. Jel se Free Order (tj. závod s volným pořadím kontrol) a kdo se zúčastnil, tak ví, že to nebylo zadarmo. Jednak fyzicky, protože o Holedné je všeobecně známo, že od řeky na vrchol je to 200 výškových metrů, a ty bylo potřeba vystoupat minimálně 2,5x, tak i mapově, protože vymyslet správný postup a nezapomenout přitom na žádnou z kontrol, byl opravdový oříšek i pro některé z ostřílených borců :-). Hlavní závodní den pokračoval pozávodní degustací třešní a piva u Chrobáků na zahradě a následně byl zakončen u Turbíny – viz fotoreportáž na FB.
Na Normálce suverénně zvítězil Pari, který se v domácím terénu a v kopcích cítí jako ryba ve vodě, před Schwabachem a Matym. Nepozornost a vynechání kontroly stála pravděpodobně umístění na „bedně“ Štěpiho. Na Zkrácené tratí zvítězila Hankina před Claudiem a Markétou U.. V kategorii Mládež dosáhnul nejlepšího času Matteo před Matějem Bauerem a Noemi.
Výsledky závodu jsou k dispozici zde.
Prosím všechny o kontrolu, že mají svůj výsledek správně zaznamenán, pokud někdo neabsolvoval všechny kontroly, ať už úmyslně, nebo ne, tak mi prosím dejte obratem vědět.

Na webu Livelox byly zprovozněny odkazy – takže můžete nahrávat své gpx záznamy a následně analyzovat na níže uvedených odkazech, jaký postup byl nejlepší. .
4.BP Livelox – Normálka
4.BP Livelox – Zkrácená
4.BP Livelox – Mládež


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *