3. závod BP 2020 – Kohoutovice – report, výsledky, postupy

Třetí závod Brněnského poháru byl svým způsobem přelomový – stále jsme jeli přes aplikaci UsynligO, ale díky uvolnění se začala vracet společenská část, kdy se nemalá část účastníků potkala ve čtvrteční odpoledne a mohla poté vše společně zhodnotit třeba u piva. Na trati se kromě spousty teček muselo bojovat s nemalým počtem korona turistů a jejich čtyřnohých kamarádů.
Na Normálce suverénně vedl Pari, nicméně se mu bohužel nevyhnuly technické problémy. Nakonec proto urval vítězství Štěpi před Honzou Graubnerem a Schwabachem. Se Zkrácenou tratí se nejlépe poprala Markéta U. před Hankinou a Veronikou Grycovou. V kategorii Mládež zvítězil Ondra Štěpánek
Pár lidí stále zůstává v anonymitě (ve výsledcích označeno ???) – proto pokud svůj čas dotyčný poznává, nechť dát obratem vědět pořadateli a výsledky opravíme. Zároveň znovu apelujeme na bezejmenné, aby si v aplikaci po přihlášení dvojím klikem na symbol panáčka zadali osobní údaje.
Výsledky závodu jsou k dispozici zde.

Pod odkazy níže můžete sledovat „ocásky“, tj. postupy všech závodníků, kteří si nahráli do aplikace Livelox svůj gpx záznam.
Je možné pustit si celý závod jako by se jel hromadným startem (Replay), analyzovat závod postup po postupu (Legs), nebo se třeba jen podívat na tabulku mezičasů na jednotlivých kontrolách (Table).
3.BP Livelox – Normálka
3.BP Livelox – Zkrácená
3.BP Livelox – Mládež

Díky za účast, George


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *