Dozvuky 2. závodu BP / doplnění osobních údajů / úprava organizačních opatření

Máme za sebou druhý a nutno říci, že velmi povedený závod BP, uspořádaný Jašíkem na Hádech opět za pomoci aplikace UsynligO.
Celkem si ve třech kategoriích zazávodilo rekordních 56 účastníků. Bohužel ne všichni mají u svého výsledku v aplikaci uvedeno svoje jméno, což poněkud komplikuje vydání výsledků ;-). Žádám tedy všechny, aby si v aplikaci zkontrolovali, že mají jméno, nebo přezdívku řádně zadané (po přihlášení do UsynligO dvojklik na ikonu panáčka, aktualizovat údaje a uložit). Kdo jméno u výsledku zadáno nemá a chce být uveden ve výsledcích, plus chce aby mu byl závod započten do letošním žebříčku, obratem mi sdělí který čas mu patří, ti kdo mají kvůli případnému selhání aplikace závod uveden jako nedokončen nebo diskvalifikován, nebo se jim u výsledku ukazuje jiný čas, nebo počet kontrol, než dle svého měření dosáhli, dají mi taktéž obratem vědět spolu s gpx záznamem jejich výkonu (nebo odkazem na Livelox). Výsledky závodu budou vydány ve středu 13.5. večer, na pozdější reklamace nebude brán zřetel.

3. závod BP pořádá George za týden v Kohoutovicích. Jelikož dochází k postupnému uvolnění Corona-omezení, rádi bychom vrátili Brněnskému poháru kromě sportovního také společenský rozměr, tj. možnost sednout si po závodě na pivo a rozebrat postupy, nebo jen tak pokecat. Zároveň bychom rádi zůstali u vymožeností, které aplikace UsynligO a Livelox poskytují (automatické měření časů, včt mezičasů, možnost online sledování průběhu závodu a nahrání gpx souborů s postupy). V průběhu týdne proto budou vydány aktualizované pokyny k organizaci BP – sledujte web poháru.


Komentáře

Dozvuky 2. závodu BP / doplnění osobních údajů / úprava organizačních opatření — 1 komentář

  1. Hledají se jména závodníků, kteří startovali na Normálce 9.5. v 14:44 a v 9:44 a 10.5. v 10:46. Na Zkrácené je neznámý závodník/závodnice startující 7.5. v 15:02. Poznali jste se? Dejte mi vědět, ať můžu dokončit výsledky. Dík.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *