Závěrečný večírek BP MTBO 2019 – pátek 15.11.

V pátek 15. listopadu od 18hodin, proběhne vyhlášení výsledků BP 2019, spojené, jako už tradičně, s večírkem. Oproti předchozím ročníkům se tentokrát sejdeme ve Výletní hospodě Zamilec , zde.
Připraveny budou nějaké dobroty, nápoje všeho druhu tentokrát každý za svoje. Při příchodu bude vybírán dobrovolný příspěvek, na pokrytí nákladů ve výši 50 Kč.
Pro nejlepší bikery a bikerky obou hlavních kategorií jsou připraveny putovní pohár, medaile a hodnotné ceny. V závěru proběhne tombola. Pokud vám doma přebývá cyklomateriál, případně jiné úžasné artefakty, jako třeba loňský burčák, věnujte je do tomboly, někomu se můžou hodit :-).
Předpokládám, že se zúčastníte v hojném počtu, a abychom správně nadimenzovali občerstvení, potvrďte svoji účast v přihláškovém systému do středy 13.11. do oběda.

Máte-li podněty k rozvoji Brněnského poháru a jeho dalšímu směřování, ke stávajícímu formátu závodů, k hodnocení kategorií atd., nebo se chcete aktivně zapojit do organizace v příštím roce (pořádáním, správa webu a přihlášek atd…), dejte vědět a probereme to v průběhu večírku. Tuto okřídlenou větu sem píšu vždy, letos bych opravdu ocenil, kdyby diskuze proběhla.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *