3. závod BP – Epická Kraví hora – výsledky, mapy, report

3.závod BP, který se konal na Kraví hoře, byl určitým mezníkem v historii BP :-). Přijelo nejméně účastníků, celkem dvanáct a během celého závodu a jeho přípravy nepřestalo pršet.
Většina zúčastněných střídavě sledovala stránky BP a meteoradar, v naději, že bude závod zrušen a na startu měli smíšené pocity.
Poskromnu přijíždějící závodníci vyvolávali náš obdiv, že jsme trať nepřipravovali zbytečně, někteří vyvolávali údiv už ráno, když přijeli do práce na kole (Dana M).
Trať byla náročná a více kluzká než obvykle, schody bylo potřeba snášet, někteří přetrhli řetěz na nejzazším místě trati (V.Svízela), jiným prasknul pedál („Jane“ K).
V cíli se mohli bikeři posilnit chlazenými nápoji a domácí jahodovou bublaninou, kolo umýt v jedné z mnoha velkých louží okolo a zahřát ziskem velkého počtu bodů do žebříčku BP.

Normálku ovládl Štěpi svým prvním letošním vítězstvím v čase 50:17, dvě minuty ztratil George a třetí byl Honza Otoupalík.
Zkrácenou vyhrál Martin Hubík časem 52:05, dvě minuty za vítězem dojela Adéla, která spěchala kojit a třetí dojela Dana M.
V Mládeži se po lehkém přemlouvání zúčastnil pouze jediný závodník Ondra Štěpánek, který zvítězil časem 28:49 a dovršil rodinný double.

Díky všem účastníkům, kteří nezůstali doma za pecí a přijeli se s námi podělit a své výkony a emoce. Marcela a Šentík

BP pokračuje 6.6. v Pisárkách, kde pořádá Petr Uhmann.

Výsledky jsou k dispozici zde, mapy a postupy přibývají v sekci Závody.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *