5. závod BP 2018 – Report / výsledky / mapy

5. závod proběhl 13.6. za ideálního bikerského počasí v Útěchově. Zapršelo a přestalo se prášit, ochladilo se a nepotřebovali jste sebou tolik vody na občerstvení. Útěchovské prostředí opět vybídlo pořadatele ke stavbě náročných tratí a to z pohledu časového, převýšení, délky tak i techniky jízdy.
Nejlépe se s náročnými podmínkami vyrovnal v kategorii „N“ Jašík v čase 1:13:33 a prokázal skvělou formu před nadcházejícím mistrovství, které bude neméně náročné. Druhý skončil Štěpi v čase 1:14:06 a třetí nováček a doufejme, že brzy stabilní účastník nejenom BP MTBO a bývalý vynikající běžec a nyní znovu objevený biker Chrobák s časem 1:18:21
Na zkrácené trati zvítězila Markéta v čase 58:39, druhá byla Dana M. za 1:04:50 a třetí domácí útěchovská závodnice Dana K., která projela trať za 1:10:56.
V kategorii Mládež nejrychleji projela trať rovněž domácí Denda K., před Matějem R. a Kubou Ž.
O náročnosti závodu svědčí i to, že na jednoho z pořadatelů (Kinga) ani nezbyla vynikající třešňová buchta, po které se rychle zaprášilo.
Věřím, že v Útěchově jsme nezávodili naposledy a příště opravdu už se ke směrným doporučeným časům přiblížíme. Jednou se to musí povést.
Kompletní výsledky jsou k dispozici zde, mapy se postupně objeví v sekci Závody.

Díky za účast, KING a Jola


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *