9. závod BP 2017 – report, výsledky, mapy

Letos jsme se pokusili postavit trať, která by se možná dala označit jako „zkrácená“, a protáhnout závodníky méně frekventovanými zákoutími Kohoutovic a okolí. Úskalí tohoto přístupu jsme si bohužel uvědomili až při roznášení kontrol: taková zastrčená místa totiž využívají pejsci (a nejen oni) k vyměšování, takže řada vašich závodních strojů měla v cíli specifické hnědavé označení. Příště možná zrušíme kartičky a průjezd kontrolami ověříme pachovou zkouškou. Všem závodníkům děkujeme za účast a velmi si ceníme jejich srdnatosti a odhodlání. Důkazem jsou jedny zničené kraťasy, dvě pokousaná lýtka, naražené stehno, natržené ucho, přetržený řetěz, prokousnutý plášť, vyždímané dvě deci potu z čelenky, dojezdy za tmy apod.
Velké díky Ewce Haltof za pomoc s chytáním závodníků v cíli, když cílový komisař chytal v lese školkáče.
Tak zase příště!

Za pořadatele Vašek

P.S.: Omlouvám se, ale v cíli nám „utekl“ závodník Marshall – pokud sis změřil čas, mohl bys mi ho poslat? Taky si nejsem úplně jistý časem přes 2 hodiny u závodníka Jardy Folprechta – nepřidali jsme ti náhodou hodinu?

Výsledky jsou tady, mapy se postupně objeví v sekci Závody.


Komentáře

9. závod BP 2017 – report, výsledky, mapy — 1 komentář

  1. Zdarec, Marshall doslova utekl 😉 V druhé půlce trati jsem zjistil, že moc nestíhám odjezd z Brna (i díky bloudění v první půli), tak jsem to stočil k domovu. Chtěl jsem vám dát nějak vědět, ale bohužel v pokynech nebyl k nalezení kontakt! Taky vám visím třicku za startovný, tak jsem měl obavu, zda mě nebudete podezřívat, že jsem zdrhnul kvůli tomu 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *