6. závod – U tří bříz – výsledky, report

včera, 29.6., proběhlo již 6.kolo BP. Závod se konal v prostoru OB bajkery ještě nepolíbeném a sice v chatové oblasti nad Ostopovicemi. Centrum bylo zvoleno na nedokončeném mostu Hitlerovi dálnice a soudě podle ohlasů moc se Vám to místo líbilo.
Za pěkného letního počasí si mé tratě přijelo vyzkoušet celkem 35 odvážlivců , z toho bylo hned 5 dětí na Mládežnickou trať. Zde si nejlépe vedli sourozenci Bednaříkovi. Nejrychleji trať projel Vilém Bednařík před sestrou Emmou. Třetí skončila Terka Dušková.
Na zkrácené trati to byl především boj o přežití. Zde vyhrála Katka Schwabová před Davidem Jechou ( ten si zkusil MTBO vůbec poprvé) a třetí místo obsadil Štika.
A je tu hlavní kategorie: Normální trať . V mužích si nejlépe vedl Schwabach a s přehledem vyhrál skoro o malej parníček. Druhému Honzovi Dušátkovi nadělil skoro 5 min. Třetí místo si vyjel zkušený harcovník King. V ženách se i přes tradičně slabou účast sešla zajimavá konkurence. Zde si vyjela první místo Eva Haltof před Hankinou a Adélou.
Z ohlasů v cíli jsem naznal že se Vám tratě a mapa většinou líbili. Uznávám že těch sjezdů a výšlapu se schody bylo trošku víc než byste si přáli, ale je to daň za omezený prostor ke stavbě tratí. Ale podle vyježděných stop vedle schodků to asi pro většinu bajkerů zase takové peklo nebylo.
Výsledky jsou tady, mapy se objeví v sekci Závody.
Děkuji za účast a pokud vše klapne, tak si příští rok zajezdíte údolím Bobravy

Aleš Humlíček

PS: při sbírání kontrol jsem narazil na 2 paničky se psi. Ale jelikož se na mě obě usmívaly a větší strach jsem měl z těch jejich psů, tak jsem z nich tu ukradenou kontrolku nevymámil .


Komentáře

6. závod – U tří bříz – výsledky, report — 1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *